Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci vrienden voor het leven: ook samen op vakantie

17 juli 2021

Getty Images
Chiellini-Bonucci

Giorgio Chiellini (36) en Leonardo Bonucci  (34) zijn vrienden voor het leven. Het iconische Italiaanse verdedigingsduo veroverde eerder deze maand de Europese titel als onverzettelijk blok achterin de defensie van de Azzurri. Ook na het toernooi zoeken de 2 elkaar op en vieren ze samen vakantie op Sardinië.


Sinds 2010 zijn Chiellini en Bonucci al onafscheidelijk van elkaar. Laatstgenoemde voegde zich toen ook bij Juventus, waar Chiellini al enige jaren onder contract stond. Niet alleen bij de Oude Dame gingen ze samen het motorblok van de defensie vormen, maar ook bij de Italiaanse ploeg waren ze verantwoordelijk voor het betere sloopwerk achterin. Acht landstitels sleepten ze al samen binnen met Juventus en afgelopen zondag kwam daar nog de Europese titel bij de La Squadra Azzurra.

Dat ze privé ook goed met elkaar zijn, werd al eerder duidelijk. Bonucci maakte in 2017 een kort uitstapje naar AC Milan, maar zelfs toen besloot het duo wel samen vakantie te vieren op de Malediven. Nu is de bestemming Sardinië. Samen met hun gezin verblijven ze aan de azuurblauwe zee van het resort Santa Margherita op het Italiaanse eiland. De twee verdedigers deden gisteren ook mee aan een padeltoernooi met enkele andere voetballers.

Begin deze week deelde Bonucci ook al een foto samen met Chiellini vanuit het hotel waarin de Italianen verbleven na de gewonnen finale op Engeland. De twee lagen lachend op bed met de trofee van het Europees Kampioenschap tussen hun in.