4 supercups dit weekend! Met deze odds maak je superwinst
i

GettyImages

4 supercups dit weekend! Met deze odds maak je superwinst

Rick Kraaijeveld • 18:21, 29-07-2022 / Laatste Update: 23:48, 11-12-2023

Het wordt een SuperCup Saturday! Zaterdag staan er 3 supercups op het programma: in Nederland, Duitsland en Engeland. Frankrijk is zondag aan de beurt! 8 clubs die het tegen elkaar opnemen, wie denk jij dat er wint?

Het wordt smullen zaterdag: 3 supercups over de dag verspreid. Pak die borrelplank maar en neem er een lekker drankje bij en zit heel de dag te genieten van voetbal! Om 18:00 begint het gelijk goed met de Engelse supercup tussen 2 giganten: Liverpool en Manchester City. Red Bull Leipzig en Bayern München treden om 20:30 in Duitsland ten tonele en in Nederland zijn het Ajax en PSV die de strijd met elkaar aan gaan om 20:00.

SuperCup Saturday bij TOTO

Zondag speelt Paris Saint- Germain tegen Nantes voor de Trophee des Champions. Mocht je nou een slagje willen slaan, heeft TOTO wat speciale odds opgesteld.

SuperCup Saturday Specials

Er zijn echt recordbedragen te winnen bij deze special. Wat dacht je ervan als Man City, Bayern en PSV winnen met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan krijg jij 201(!) keer je inzet terug. Verwacht jij doelpuntenfestijnen, dan kan je er op gokken dat er meer dan 1,5 doelpunten gescoord worden in de 1e helft bij iedere wedstrijd. Dan krijg jij je inzet 30 keer terug.

Wil je iets minder gek gaan? Dan kan je bijvoorbeeld voorspellen dat er in elke wedstrijd door ieder team minstens 1 keer gescoord wordt. De odd daarvan is 6,50.