Alexis Sánchez beschrijft bizar gore faciliteiten Chileens team: 'douchen in eigen uitwerpselen'
i

Getty Images

Alexis Sánchez beschrijft bizar gore faciliteiten Chileens team: 'douchen in eigen uitwerpselen'

Rick Kraaijeveld • 11:44, 20-11-2023 / Laatste Update: 02:18, 05-01-2024

Alexis Sánchez is met Chili bezig aan de WK-kwalificatiereeks en speelde donderdag- op vrijdagnacht 0-0 tegen Paraguay. Dat is niet zo bijzonder, wat wel bijzonder is zijn de faciliteiten waarin de Chilenen verbleven. Sánchez vertelde op een persmoment over de bizar gore omstandigheden.

De aanvaller van Inter hield absoluut geen blad voor de mond op het persmoment, het begon al in het trainingscentrum. "Daar waren 3 douches die het niet deden, zo moesten we allemaal om de beurt douchen", klaagde hij al richting de bond. Maar het werd allemaal nog erger.

Douches in het stadion

Hij ging verder met zijn uitleg, waarin de details alleen maar smeriger en smeriger worden. Er werd gespeeld in het stadion van de topclub in Chlii: Colo Colo. Daar werd alles nog erger. "We kwamen in het stadion. Ik zette de douche aan en werd overgoten met je eigen uitwerpselen. Is dit het nationale team of een derdeklasser?"

Ontzettend goor natuurlijk en sportief gaat het ook al niet lekker. In de groep staat het op de 8e plek, wat niet genoeg is voor kwalificatie voor het WK. De bondscoach werd laatst ook al weggestuurd en er wordt nog gezocht naar een vaste nieuwe bondscoach.