Alireza Jahanbakhsh fit voor Europa League-wedstrijd tegen AS Roma
Alireza Jahanbakhsh © Pro Shots

Alireza Jahanbakhsh fit voor Europa League-wedstrijd tegen AS Roma

13:53, 21-02-2024 / Laatste Update: 14:51, 21-02-2024

Alireza Jahanbakhsh maakt deel uit van de selectie van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen AS Roma in de Europa League. De Iraanse buitenspeler moest door een blessure de heenwedstrijd missen. Hij was er zondag ook niet bij in het Eredivisie-duel met RKC.

Jahanbakhsh zit nu wel bij de selectie voor de wedstrijd in Rome donderdagavond. Trainer Arne Slot heeft 23 spelers geselecteerd. Onder hen zijn ook Lutsharel Geertruida en Quinten Timber, die de eerste confrontatie met AS Roma misten, maar terugkeerden tegen RKC Waalwijk. Justin Bijlow, Gernot Trauner en Thomas van den Belt spelen nog niet.

Roma-trainer Daniele De Rossi verwacht een sterker Feyenoord dan in de heenwedstrijd door de terugkeer van Geertruida en Timber. "Als ze weer een beroep doen op de twee spelers die er niet bij waren in de heenwedstrijd, dan worden ze er alleen maar sterker op", zei hij woensdag op een persconferentie.

In De Kuip speelde Feyenoord gelijk (1-1) tegen de Italianen. Het duel in Stadio Olimpico begint donderdag om 21:00 uur. De winnaar gaat door naar de achtste finales. Vrijdag worden de volgende tegenstanders van de winnaars geloot.