'Ángel Di María wederom geblesseerd en niet beschikbaar voor Juventus'
i

Getty Images

'Ángel Di María wederom geblesseerd en niet beschikbaar voor Juventus'

Rick Kraaijeveld • 19:02, 03-01-2023 / Laatste Update: 03:03, 08-01-2024

Het is alweer raak bij Ángel Di María. De Argentijn die voor het WK ook al vrijwel de hele tijd geblesseerd was, is opnieuw geblesseerd geraakt. Hij reist niet mee met Juventus naar Cremona. Hij heeft een gekneusde rechterenkel volgens Juventus-journalist Romeo Agresti.

Ze zullen niet blij zijn bij Juventus; Ángel Di María schijnt wederom geblesseerd te zijn. Dit keer aan zijn rechterenkel, waar een kneuzing zou zitten. Massimiliano Allegri, de trainer van Juventus, zei eerder op de dinsdag bij de persconferentie nog dat Di Maria gister terug was gekomen en 'zich best oké voelde'. De laatste berichten van Agresti suggereren anders; dat hij niet meereist naar Cremona wegens de blessure. Ondanks zijn eerste trainingssessie op het veld maandagmiddag.

Dat Di Maria niet meegaat naar Cremona klopt maar of dat met de blessure te maken heeft wordt niet duidelijk in de berichtgeving van Juventus, dat ook nog steeds Paul Pogba moet missen. Landgenoot van Di María, Leandro Paredes, vliegt wel gewoon mee met de selectie.

Blessures

De Argentijn blijft geteisterd worden door blessures aan de hamstring en aan zijn rechterbovenbeen. Eerder dit jaar liep hij er al 2 op en was hij nét voor het WK fit. Nu direct na het WK is het alweer raak. Dit seizoen kwam hij nog niet verder dan 7 wedstrijden voor de Bianconeri in de Serie A.