Arek Milik grote man bij Juventus bij 3-klapper tegen Frosinone in Coppa Italia

Rick Kraaijeveld • 23:52, 11-01-2024 / Laatste Update: 06:52, 15-01-2024

Arek Milik heeft met scherp geschoten voor Juventus in de Coppa Italiawedstrijd tegen Frosinone. Hij was goed voor drie doelpunten, de vierde werd gemaakt door Kenan Yildiz. Frosinone won eerder nog van Napoli in de beker, maar ging kansloos onderuit in Turijn met 4-0.

Milik was ontzettend On Fire voor Juventus, waar hij normaal Dusan Vlahovic voor zich moet dulden. In de Coppa-partij mocht hij dus wel starten en hij liet het gelijk zien aan trainer Massimiliano Allegri. Na 11 minuten kreeg Juve een penalty, die Milik scoorde. Voor rust zette Weston McKennie, die ook een goede pot speelde, Milik vrij en zo stond het 2-0 bij rust.

Afgekeurd doelpunt

Na rust ging Milik verder waar hijzelf gebleven was: doelpunten maken. Manuel Locatelli ontfutselde de bal na een gigantisch slechte opbouw van Frosinone en kon Milik voor leeg doel laten binnenschieten. Milik scoorde later ook nog zijn vierde doelpunt, maar deed dat vanuit buitenspelpositie. Niet lang daarna kreeg hij een publiekswissel.

De 4-0 is ook nog het vermelden waard, McKennie had een prachtige pass in huis naar Yildiz die vervolgens koelbloedig de bal binnenschoot.