Argentijnen druppelen rustig weer naar hun clubs: Dybala meldt zich bij Roma
i

Getty Images

Argentijnen druppelen rustig weer naar hun clubs: Dybala meldt zich bij Roma

Rick Kraaijeveld • 10:07, 29-12-2022 / Laatste Update: 21:26, 11-12-2023

Paolo Dybala heeft zich weer gemeld bij AS Roma. De Argentijn die met zijn land wereldkampioen werd en daarna immens lang heeft gefeest in Buenos Aires is opgeladen en ready to go in Italië. Donderdagmorgen landde hij op het vliegveld in de Italiaanse hoofdstad en hij wil bij de start van de competitie alweer op het veld staan.

Ondanks het vroege tijdstip en de kou in Rome stonden er verschillende fans te wachten bij de uitgang van vliegveld Fiumicino. Dat alles om een glimp van hun wereldkampioen Dybala te zien. Laatstgenoemde zal direct weer aan het werk gaan. Dit is in samenspraak met José Mourinho besproken. Morgen speelt Roma een oefenwedstrijd achter gesloten deuren, of Dybala daar ook al bij zal aansluiten is nog onzeker. De training van donderdag doet hij wel mee, met een speciaal programma.

WK

Dybala won met Argentinië het WK en ging daarna naar het thuisland om dit te vieren. Veel spelers namen daarna vakantie en zijn daarom nog niet terug bij hun eigen club. Lionel Messi is nog niet aanwezig in Parijs, Martínez was ook nog niet te zien bij Aston Villa maar nu is Dybala dus wel terug in Rome. Hij zal een speciaal programma volgen om hem fit genoeg te krijgen voor de herstart van de competitie op 4 januari tegen Bologna.