Arne Slot op 1e training: Gernot Trauner hoef je voorlopig niet te verwachten'

Rick Kraaijeveld • 17:09, 06-07-2023 / Laatste Update: 09:56, 12-12-2023

Donderdag had Feyenoord de 1e training van het seizoen en daarna zat Arne Slot klaar voor de persconferentie. Hij had het daarin ook over de fitheid van Gernot Trauner, die geblesseerd raakte in de wedstrijd tegen AS Roma. Hij vertelde dat die voorlopig nog niet fit is. Of hij de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd haalt, is nog niet zeker.

Eind vorig seizoen raakte de rots in de branding bij Feyenoord geblesseerd, en daar blijkt hij nu nog steeds last van te hebben. " Daar voelt hij problematiek van, hij is kort op vakantie geweest en we zijn door blijven behandelen in de hoop dat hij kon aansluiten, maar hij kwam maar niet voorbij een bepaald punt", lichtte de Feyenoord-trainer toe, "Nu is besloten dat hij elders gaat revalideren, dat gaat in ieder geval 2 weken zijn, maar kan ook zomaar langer duren."

Johan Cruijff Schaal

Vermoedelijk komt de 1e echt belangrijke wedstrijd voor Feyenoord te vroeg voor de verdediger. "Het kan ook zomaar zijn dat hij over 2 weken weer op het veld staat. Als hij zo lang niet fit is geweest, is dat voor mij niet hoopgevend voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal", zei Slot.