Arsenal voorkomt op het nippertje puntenverlies tegen Fulham en behoudt perfecte score

Eimert Pruis • 22:25, 27-08-2022 / Laatste Update: 02:13, 12-12-2023

Arsenal heeft na 4 speelronden in de Premier League de perfecte score van 12 punten. In het Emirates Stadium was Fulham een hele taaie tegenstander, maar de Gunners wonnen wel: 2-1.

De Londense derby was een lekkere Engelse wedstrijd waarin de bezoekers via Aleksandar Mitrovic in de 56e minuut op voorsprong kwamen. Arsenal maakte snel weer gelijk dankzij Martin Ødegaard. 4 minuten voor tijd maakte Gabriel de bevrijdende 2-1.

Arsenal nummer 1

Arsenal staat als vanzelfsprekend met de perfecte score bovenaan de Premier League. Het doelsaldo van 11-3 mag er ook wezen.