'AS Roma wil voor Isco gaan na vertrek Mkhitaryan'
i

GettyImages

'AS Roma wil voor Isco gaan na vertrek Mkhitaryan'

Rick Kraaijeveld • 11:31, 02-06-2022 / Laatste Update: 05:12, 12-12-2023

Calciomercato meldt dat AS Roma de transfervrije Isco graag wil toevoegen aan de selectie. Mourinho, de trainer van AS Roma, zou hem graag erbij willen hebben als Mkhitaryan inderdaad weggaat. Daar heeft het voorlopig wel alle schijn van, Inter is al een tijdje met hem bezig.

Isco, die na 9 jaar Real Madrid transfervrij de deur is uitgelopen heeft de clubs voor het uitzoeken. AS Roma is een optie, maar in zijn thuisland zijn er ook legio opties. Sevilla is geïnteresseerd, net als Real Betis. Zou Isco voor een buitenlands avontuurtje willen gaan, dan is AS Roma zeker een optie. De ploeg heeft laten zien dat het goed speelt en dat er ook veel potentie in zit, met veel jonge spelers.

Europees voetbal

Europees voetbal zal ook een rol spelen: AS Roma won de Conference League én eindigde hoog genoeg om in de groepsfase van de Europa League te starten. Real Betis zal ook in de groepsfase van de Europa League instromen, maar Sevilla gaat Champions League spelen. Volgens Calciomercato zeggen ze in Spanje dat AS Roma voorlopig de beste papieren heeft.