🎥​ | Atletico Madrid knokt zich terug van 2-0 achterstand en is klaar voor Feyenoord

Martijn Baars • 09:11, 02-10-2023 / Laatste Update: 21:04, 04-01-2024

Atlético Madrid heeft zich 3 dagen voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord in de Champions League naar een overwinning in La Liga geknokt. De ploeg van trainer Diego Simeone won de thuiswedstrijd tegen Cádiz (3-2), na een achterstand van 0-2. Met die indrukwekkende comeback gaf het een signaal af aan de Rotterdammers.

Lucas Pires en Roger brachten de bezoekers binnen 28 minuten op een voorsprong van 0-2. Ángel Correa tekende in de 32e minuut voor de 1-2 en Nahuel Molina maakte na 46 minuten gelijk. Correa trof in de 66e minuut opnieuw doel (3-2).

Geblesseerden

Trainer Diego Simeone kon geen beroep doen op de geblesseerde Memphis Depay, Stefan Savić, Thomas Lemar, Reinildo Mandava, Çağlar Söyüncü en Pablo Barrios. Álvaro Morata moest een schorsing uitzitten. Atlético klom naar de 4e plaats van de ranglijst, met 5 punten minder dan koploper Real Madrid dat wel een duel meer heeft gespeeld.

Woensdag 4 oktober is Atletico-Feyenoord in de Champions League.