🎥​ | Atletico wint verhit duel van Osasuna: rode kaarten voor Morata, Avila én trainer

Martijn Baars • 09:10, 29-09-2023 / Laatste Update: 21:17, 07-01-2024

Atlético Madrid heeft een week na de knappe 3-1-zege in de stadsderby tegen Real Madrid wéér gewonnen. De ploeg die over 6 dagen tegenover Feyenoord staat in de Champions League won op het veld van Osasuna met 2-0. De wedstrijd werd ontsierd door 3 rode kaarten, waarvan 1 voor de trainer van Osasuna.

Antoine Griezmann zette Atlético na 20 minuten op voorsprong komen, maar zag dat zijn ploeg na rust in de problemen kwam. David García leek de 1-1 binnen te koppen, maar vanwege geduw bij de corner werd de gelijkmaker afgekeurd. Tot woede van trainer Jagoba Arrasate, die met rood werd weggestuurd. Bijna direct daarna gooide Rodrigo Riquelme aan de andere kant de wedstrijd in het slot.

Alvaro Morata en Avila kregen in de tweede helft allebei rood omdat ze niet konden stoppen met ruziemaken.