AZ-Brann: op deze zender en livestream kijk je live naar wedstrijd in voorronde Conference League
i

Pro Shots

AZ-Brann: op deze zender en livestream kijk je live naar wedstrijd in voorronde Conference League

Martijn Baars • 10:29, 24-08-2023 / Laatste Update: 21:53, 11-12-2023

AZ-Brann is donderdagavond 24 augustus het toetje van de Nederlandse clubs in de Europese voorrondes. De Alkmaarders spelen van Ajax, AZ en FC Twente als enige thuis. De wedstrijd vanuit het AFAS Stadion in Alkmaar is live te zien op televisie.

De Noorse ploeg komt naar Nederland als nummer 5 van de competitie. Omdat het in de winter veel te koud is om te voetballen in Noorwegen, hebben ze daar een zomercompetitie. Dat betekent dat Brann al midden in het seizoen zit en al 19 duels gespeeld heeft in de Noorse 'eredivisie'.

Welke zender AZ-Brann?

AZ-Brann wordt in Nederland live uitgezonden. De wedstrijd begint om 20:45 uur. De zender is Veronica. Let op: je bent er niet helemaal live bij, want Veronica zendt eerst Fenerbahce-Twente in z'n geheel uit. Het kan dus zijn dat je de eerste paar minuten van AZ-Brann mist. Er is ook geen specifieke voorbeschouwing op het laatste duel.

Livestream AZ-Brann

Wil je er toch vanaf het eerste fluitsignaal bij zijn? Dan kun je ook op onderstaande livestream terecht. Let ook hier op: die stream doet het pas vlak voor de wedstrijd in Alkmaar begint (20:45 uur).