Barça-spelers nemen afscheid van Ronald Koeman: 'Geweldige coach en geweldig persoon'
i

Getty

Barça-spelers nemen afscheid van Ronald Koeman: 'Geweldige coach en geweldig persoon'

Sjors Tanis • 23:42, 28-10-2021 / Laatste Update: 21:48, 08-01-2024

Meerdere spelers van FC Barcelona hebben op social media gereageerd op het vertrek van Ronald Koeman als trainer. Onder andere Memphis Depay, Frenkie de Jong, Gerard Piqué, Sergiño Dest en Pedri schreven mooie woorden.

Check hieronder enkele reacties!

Memphis Depay

"Je hebt mijn carrière een nieuwe boost gegeven, daar ben ik heel dankbaar voor. Ik heb het grootste respect voor jou als coach, maar nog meer als mens en ik hoop dat we elkaar in de toekomst weer zullen ontmoeten om samen te werken. Dank u wel meneer."

Frenkie de Jong

"Je bent een geweldige coach en een geweldig persoon. Bedankt voor alles meneer."

Piqué

"Het was een groot genoegen om tot uw dienst te zijn. Ik wens je al het geluk van de wereld in de toekomst. Een dikke knuffel, meneer."

Dest

"Bedankt voor je vertrouwen en begeleiding. Ik zal het altijd waarderen, veel succes met het volgende hoofdstuk meneer."

Pedri

"Ik zal hem altijd dankbaar zijn voor alles wat hij voor mij heeft gedaan: voor het geven van vertrouwen vanaf het 1e moment en voor de kans om mijn droom te vervullen bij FC Barcelona."

Ansu Fati

"Bedankt voor alles meneer. En aan de hele staf. Het beste voor de toekomst."

Pablo Gavi

"Ontzettend bedankt voor het vertrouwen in mij en mij de kans te geven om mijn droom uit te laten komen. Ik wens je al het beste."

Nico González

"Bedankt voor alles meneer. Het zal mij altijd bij blijven dat u de coach was die mijn droom om in het 1e elftal te debuteren heeft waargemaakt. Veel geluk in de toekomst."

Jordi Alba

"Veel dank voor alles, meneer. Ik wens je het beste."

Sergi Roberto

"Bedankt voor alles meneer. Veel geluk in de toekomst. Ik wens je het beste."

Sergio Busquets

"Bedankt voor alles meneer. Geluk in de toekomst."

Óscar Mingueza

"Heel erg bedankt voor alles. Ik wens je het beste."

Alejandro Baldé

"Bedankt dat je me de kans gaf om 1 van mijn dromen te vervullen. Mijn familie en ik zullen je eeuwig dankbaar zijn. Veel succes!"