Blind dacht aan terugkeer Manchester United bij vertrek Ajax: 'Connectie is niet ver weg'
i

Getty Images

Blind dacht aan terugkeer Manchester United bij vertrek Ajax: 'Connectie is niet ver weg'

Rick Kraaijeveld • 10:17, 22-06-2023 / Laatste Update: 22:15, 11-12-2023

Daley Blind was te gast bij de officiële UTD Podcast van Manchester United. De oud-speler werd uitgenodigd om eens aan te schuiven en vertelde daar ook over zijn vertrek bij Ajax. Uiteindelijk ging Blind naar Bayern München, maar als het aan hem gelegen had, was hij in een ander rood shirt gaan spelen, namelijk dat van United.

Afgelopen seizoen werd niet het fijnste seizoen voor Blind in de hoofdstad. Onder trainer Alfred Schreuder belandde hij op een zijspoor en dus maakte hij een overstap. Dit werd Bayern, terwijl Antwerp FC ook vergaande interesse toonde. Maar de 33-jarige verdediger had dus zelf ook een plannetje klaar staan.

Agent

Blind zag een terugkeer bij United namelijk wel zitten. Hij heeft een goede band met de trainer Erik ten Hag en wilde zich graag aanbieden bij The Red Devils. Daar kwam het uiteindelijk niet van. "Ik heb hem niet gebeld hoor, maar we hebben dezelfde zaakwaarnemer dus de connectie is nooit ver weg."

Hij vertelde dat hij Erik ten Hag altijd dankbaar is, ook al had hij hem niet nodig in Engeland. "Ik ben erg dankbaar voor de tijd die ik met hem heb gehad. Ik heb veel van hem geleerd."