Britse kranten over horrorshow bij Manchester United: 'Zwakke imitatie van verleden'
i

Getty Images

Britse kranten over horrorshow bij Manchester United: 'Zwakke imitatie van verleden'

Marcel Roes • 14:01, 04-10-2023 / Laatste Update: 03:15, 08-01-2024

Het 2e seizoen van Erik ten Hag als Manchester United-trainer begint knap beroerd. In de Premier League staan The Red Devils na 7 speelronden op plek 10. In de Champions League werd 2 keer op rij verloren; dinsdag was Galatasaray in Manchester te sterk.

Erik ten Hag zei tegen TNT Sports: "We stonden 2 keer voor en zaten met vertrouwen in de wedstrijd. Dan sluipen er fouten in. Fundamentele fouten die we normaal niet zouden maken. Daar word je zwaar voor gestraft."

De Britse kranten slijpen uiteraard hun messen. De opgaande lijn die gaandeweg vorig seizoen te zien was, is nu 1 lelijke crash omlaag.

Daily Mail

Daily Mail schrijft: "1 stap vooruit, 2 stappen terug, Dit is helaas het verhaal van het seizoen. Dit is geen geweldig Manchester United-team. Spelers als Cantona hebben ze niet meer. Het is een zwakke imitatie van de legendes uit het verleden."

The Sun

The Sun zoomt in op keeper André Onana. Die leverde 16 keer de bal in bij de Turkse ploeg. Dat kwam United vooral duur te staan in de 77e minuut, toen Casemiro ten koste van zijn 2e geel en een strafschop een fout van Onana moest goedmaken. De krant noemt het "een horrorshow".

Manchester Evening News