🎥 | Terugkijken: fan met laserpen probeert Karim Benzema af te leiden bij Panenka-penalty

Trevor Wagener • 14:46, 27-04-2022 / Laatste Update: 22:01, 08-01-2024

Laserpennen en daarmee schijnen is verboden rondom voetbalwedstrijden. Desondanks lukt het af en toe een enkeling om een pen mee het stadion in te smokkelen, zo ook bij het Champions League-treffen tussen Manchester City en Real Madrid (4-3) van dinsdagavond.

Lees ook: 'Karim Benzema jaagt met Real Madrid op nieuwe Champions League-zege'

De Franse topspits Karim Benzema was met 2 doelpunten van grote waarde voor de bezoekers uit Spanje. Met name zijn 2e treffer mocht er zijn: middels een Panenka verschalkte Benzema de compleet verraste City-keeper Ederson. Extra bijzonder werd de goal van Benzema toen bleek dat hij, kort voordat hij aanlegde, werd verrast door een supporter met zo'n laserpen.

Benzema verslaat laser

Op de beelden is duidelijk te zien hoe een groene vlek zich vormt op het hoofd van Benzema. Gelukkig voor hem en alles en iedereen bij Real Madrid schoot Benzema de strafschop raak.

De return van het 2-luik is volgende week. Op 4 mei wordt in Bernabéu bepaald wie de finale van de Champions League zal spelen. Check hier andermaal de penalty van Benzema én de samenvatting van de wedstrijd: