Chelsea verliest van Wolverhampton en kijkt vooral naar egotripper Raheem Sterling

Rick Kraaijeveld • 17:20, 24-12-2023 / Laatste Update: 07:59, 07-01-2024

Chelsea gaat in mineur de kerst in. Er werd met 2-1 verloren van en bij Wolverhampton. In de 1e helft kreeg Chelsea dé kans op de voorsprong, maar deze kans werd verkwanseld door Raheem Sterling. In de 2e helft kwam Wolves op een 2-0-voorsprong. In de blessuretijd scoorde Chelsea nog, maar dat was al te laat.

Chelsea had in de 1e helft de grootste kans van de wedstrijd. Er werd hoog druk gezet waardoor Sterling de bal kon ontfutselen van de laatste verdediger van Wolves. Hij rende alleen op de doelman af met 2(!) Chelsea-spelers naast zich. Hij ging voor eigen succes en schoot recht op de keeper af, waarna zijn ploeggenoten ziedend waren.

Voorsprong Wolves

In de 2e helft kwam de thuisploeg op voorsprong: Mario Lemina kopte binnen en Chelsea mocht in de achtervolging. Er werd later nog een bal van Sterling van de lijn gehaald waardoor de gelijkmaker maar uitbleef. In de blessuretijd scoorde Matt Doherty de 2-0 en maakte Christopher Nkunku nog de 2-1 voor Chelsea, maar dat was al te laat.