Champions League: dit is wat jij kan verdienen aan duel tussen Danjuma en Van Dijk
i

GettyImages

Champions League: dit is wat jij kan verdienen aan duel tussen Danjuma en Van Dijk

Rick Kraaijeveld • 11:42, 03-05-2022 / Laatste Update: 14:50, 07-01-2024

Net zoals in de 1e halve finale is Liverpool op deze dinsdagavond gewoon de favoriet tegen het Villarreal van Danjuma. De club uit Engeland, met Virgil van Dijk in de verdediging, gaat naar Spanje met een 2-0-voorsprong op zak. Zowel TOTO als BetCity ziet hen als de gedoodverfde favoriet. Maar er zijn zat leuke betjes te maken, kijk gauw verder!

Dat Liverpool favoriet zou zijn, is natuurlijk geen verrassing na de uitslag van vorige week. Voor winst van de mannen uit Liverpool keren TOTO en BetCity 1,73 en 1,72 je inzet uit. Een gelijkspel wordt ook bijzonder hoog ingeschat door de bookies. Bij TOTO krijg je dan 4,15 keer je inzet terug en bij BetCity 4,25 keer.

Lees ook: Doet Arnaut Danjuma wel mee bij Villarreal tegen Liverpool? Nederlander kampt met blessure

Leuke betjes

Maar, voor de echte fanatiekeling is er natuurlijk nog genoeg om op te gokken. Zowel TOTO als BetCity hebben een groot scala aan bets om je mee bezig te houden. Ben je wat meer van de risicootjes? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen inzetten op een stunt van Villarreal. Bij TOTO krijg je dan voor iedere euro 4,70 terug, bij BetCity 4,80.

Nederlands tintje

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bet een Nederlands tintje te geven. Bijvoorbeeld door in te zetten op een doelpunt van Danjuma of Big Virg. Voor 1 doelpunt van Danjuma krijg je al 3,15 keer je inzet terug bij BetCity, maar voor 2 doelpunten zelfs 15,00 keer. Bij TOTO is dit voor 1 goal 2,55 en voor 2 goals of meer 10,50. Mocht Van Dijk het net tegen de touwen jagen, keert BetCity je inzet 8 keer uit en TOTO 7,75 keer.