Contract van PSV-trainer Schmidt loopt af: 'We gaan er over een aantal weken over praten'
i

Pro Shots

Contract van PSV-trainer Schmidt loopt af: 'We gaan er over een aantal weken over praten'

Martijn Baars • 17:05, 10-09-2021 / Laatste Update: 10:52, 07-01-2024

PSV heeft trainer Roger Schmidt onlangs een signaal gegeven dat de club graag wil praten over het verlengen van zijn contract. De coach heeft het in Eindhoven ogenschijnlijk goed naar zijn zin en lijkt het gesprek dan ook zeker aan te gaan. "We hebben geen haast en het is denk ik goed om nog even de komende weken te kijken hoe het gaat”, zei de 54-jarige Duitse trainer.

De verbintenis van Schmidt loopt eind dit seizoen af. "We gaan er over een aantal weken over praten. Het is goed om de ontwikkeling dan weer te zien.”

'Gefocust op het hier en nu'

Schmidt kan naar eigen zeggen werken in een open sfeer en is heel content over de band met Toon Gerbrands en John de Jong, de algemeen directeur en directeur voetbalzaken van PSV. "We staan niet onder druk en de relatie met de leiding is heel goed. Ik kijk zelf niet te ver in de toekomst en ben gefocust op het hier en nu. Ik heb alle energie nu nodig om het team goed te begeleiden voor de komende weken. Als het contract nog een jaar duurt, moet je altijd een goed moment vinden om het daarover te hebben.”