'Cristiano Ronaldo traint individueel bij oud-werkgever Real Madrid'
i

Getty Images

'Cristiano Ronaldo traint individueel bij oud-werkgever Real Madrid'

Rick Kraaijeveld • 17:34, 14-12-2022 / Laatste Update: 09:12, 12-12-2023

Volgens het Madrileense relevo.com traint Cristiano Ronaldo op het terrein van Real Madrid. Hij is daar om zijn conditie op peil te houden nadat het contract bij Manchester United verbroken was en Portugal bij het WK is uitgeschakeld. Vanuit Madrid bekijkt hij dus zijn opties. Hij zou op een ander veld trainen dan het eerste van Real.

Ronaldo speelde 9 jaar bij De Koninklijke en heeft daar goede contacten overgehouden. Dat zou de reden zijn dat hij daar weer op het veld te zien is. Mensen die vanmorgen op trainingsterrein Valdebebas waren, wisten volgens de krant niet wat ze zagen.

Nieuwe club

De Portugees moet op zoek naar een nieuwe club. Na veel commotie rondom Ronaldo en Manchester United is het contract verbroken en kan hij gaan en staan waar hij wilt. De aanbiedingen in Europa liggen niet voor het oprapen en ook de club waar hij nu traint heeft eerder al eens aangegeven dat er geen interesse is. Wél is er interesse vanuit de zandbak. In Saoedi-Arabië kan Ronaldo aan de bak bij Al-Nassr, ondertussen zou hij daar 200 miljoen per jaar opstrijken.