De 180-graden draai van Kylian Mbappé bijna compleet: 'Contractverlenging ligt in het verschiet'
i

Getty Images

De 180-graden draai van Kylian Mbappé bijna compleet: 'Contractverlenging ligt in het verschiet'

Rick Kraaijeveld • 19:25, 13-08-2023 / Laatste Update: 05:10, 12-12-2023

Kylian Mbappé en PSG, de schrijvers van Goede Tijden Slechten Tijden zouden deze soap never nooit kunnen schrijven. Al de hele zomer houdt de situatie tussen club en speler de voetbalwereld in zijn greep. Lang moest hij weg, maar nu mag hij tóch blijven én wordt er zelfs gemeld dat hij na recente ontwikkelingen zelfs open staat voor een contractverlenging. Althans, dat zegt de Franse krant Le Parisien.

Volgens dat medium is het weer bijgelegd tussen Mbappé en Paris Saint-Germain en is hij tevreden over de ontwikkelingen op de transfermarkt. Neymar staat op het punt om te vertrekken en hij is blij met de komst van boezemvriend Ousmane Dembélé. Daags nadat hij uit de selectie is verbannen is dit een bijzondere ontwikkeling.

Weggestuurd

De superspits heeft nog 1 jaar op contract staan en moest dus of verkocht worden of verlengen van de club. Dat wilde hij niet, hij wilde zijn contract gewoon uitdienen en dan transfervrij naar Real Madrid gaan. Door de ontwikkelingen zou hij dus niet meer weg willen en zelfs een verlenging als optie zien. Het zou dan gaan om een verlenging van 1 jaar, met een afkoopclausule voor komend seizoen.

De voorzitter Nasser El-Khelaïfi zei volgens sportkrant L'Èquipe: "Kylian is geïnvesteerd in de club en het project, hij wil terugkeren. Intern wordt verzekerd dat hij niet meer gratis wel zal gaan. Paris heeft hem nodig."