De wedkantoren vinden PSV én Feyenoord favoriet om door te gaan naar halve finales Conference League
i

Pro Shots

De wedkantoren vinden PSV én Feyenoord favoriet om door te gaan naar halve finales Conference League

Martijn Baars • 17:30, 14-04-2022 / Laatste Update: 07:48, 12-12-2023

Een blik op wedkantoor TOTO leert ons dat Feyenoord donderdagavond favoriet is om door te gaan naar de halve finales van de Conference League. De Rotterdammers moeten op bezoek bij Slavia Praag nadat het vorige week in De Kuip 3-3 werd. TOTO geeft PSV zelfs nóg meer kans om door te gaan dan Feyenoord, maar de Eindhovenaren spelen natuurlijk ook thuis.

PSV opent de Europese avond met de thuiswedstrijd tegen Leicester City. Vorige week werd het in Engeland 0-0. Als je denkt dat PSV doorgaat, krijg je van TOTO 1,54 keer je inleg terug. Durf je te gokken op Leicester City, dan krijg je maar liefst 2,32 keer je inleg terug. En dan te bedenken dat PSV-trainer Roger Schmidt zijn elftal op 3 plaatsen gaat wijzigen waarschijnlijk.

Odds Slavia Praag-Feyenoord

De odds bij Slavia Praag-Feyenoord liggen een stuk dichter bij elkaar. Feyenoord doorgaan is 1,78, terwijl Slavia Praag doorgaan op 1,93 ligt. Dat verschil is een stuk kleiner dan bij PSV-Leicester City, ondanks dat Feyenoord-trainer Arne Slot 'maar' 2 wissels doorvoert ten opzichte van vorige week.

PSV in halve finale tegen... AS Roma?

Laten we ervan uitgaan dat de bookmakers gelijk krijgen en beide Nederlandse clubs inderdaad doorgaan. Wie treffen PSV en Feyenoord dan in de halve finales. PSV speelt tegen de uiteindelijke winnaar van Bodo/Glimt - AS Roma. De heenwedstrijd in Noorwegen eindigde in een 2-1 zege voor Bodo. Ondanks dat Roma de eerste wedstrijd verloor, is de Italiaanse ploeg van José Mourinho nog wel torenhoog favoriet om de volgende tegenstander van PSV te worden: 1,44 tegenover 2,58 voor Bodo.

Feyenoord: Olympique Marseille of PAOK

Bij PAOK - Marseille is het volgens TOTO veel moeilijker te voorspellen wie er doorgaat. In Frankrijk werd het vorige week 2-1 voor Marseille, waardoor in Griekenland nog van alles kan gebeuren. Al denkt TOTO daar zelf heel anders over: voor het doorgaan van Marseille krijg je nog 'maar' 1,25 keer je inzet. Geld valt er te verdienen met een gokje op PAOK doorgaan, want daar krijg je liefst 3,55 keer je inleg voor terug.

Als TOTO gelijk krijgt, worden dit dus de halve finales van de Conference League:

PSV-AS Roma

Feyenoord-Marseille