Dit zijn alle uitslagen in de Champions League op dinsdagavond
i

Getty Images

Dit zijn alle uitslagen in de Champions League op dinsdagavond

Rick Kraaijeveld • 00:20, 29-11-2023

De Champions League bracht weer spanning en sensatie op de dinsdagavond. Spannende potjes en bizarre ontknopingen. Vanuit Nederlands oogpunt was de avond wat minder: Feyenoord is uitgeschakeld in de Champions League doordat het met 3-1 verloor van Atlético Madrid. Check hier alle uitslagen van de dinsdagavond.

Een grote domper voor het Nederlandse voetbal: Feyenoord moet door in de Europa League. Atlético werd erg geholpen door Feyenoord zelf door 2 eigen goals. Maar er was meer in de Champions League: veel doelpunten en spannende eindes. Zo speelde PSG in de slotseconde gelijk tegen Newacstle nadat het een pingel kreeg en wist Manchester City in de laatste minuten van de wedstrijd van RB Leipzig te winnen.

Poule des doods

In de poule des doods, die van PSG, Newcastle, AC Milan en Dortmund, kan er nog van alles gebeuren. Alleen Dortmund is veilig, de rest strijd nog om plek 2. Het verschil tussen alle ploegen is maar 2 punten.

FC Barcelona heeft in hun poule goede zaken gedaan door van FC Porto te winnen. Hiermee pakken zij de koppositie in de poule en overwinteren zij sowieso in de Champions League. Antwerp wist in die poule alwéér niet te winnen, hierdoor hebben zij alle 5 de wedstrijden tot nu toe verloren.

Alle uitslagen Champions League dinsdagavond

Group E:

Lazio 2 - 0 Celtic

Feyenoord 1 - 3 Atlético Madrid

Groep F:

AC Milan 1 - 3 Borussia Dortmund

Paris Saint-Germain 1 - 1 Newcastle United

Groep G:

Manchester City 3 - 2 RB Leipzig

Young Boys 2 - 0 Rode Ster Belgrado

Groep H:

Shakhtar Donetsk 1 - 0 Royal Antwerp

FC Barcelona 2 - 1 FC Porto