Dit zijn volgens bookies de favorieten bij duels Nederlandse clubs in Europa- en Conference League
i

Getty

Dit zijn volgens bookies de favorieten bij duels Nederlandse clubs in Europa- en Conference League

Sjors Tanis • 09:05, 04-11-2021 / Laatste Update: 01:30, 06-01-2024

De Europa League en de Conference League gaat donderdag verder. Namens Nederland komen weer 4 clubs in actie: PSV (Europa League) en Feyenoord, AZ en Vitesse (Conference League). Wat zijn hun kansen?

Check hier wat de wedkantoren verwachten!

PSV

De Eindhovenaren nemen het op tegen AS Monaco. 2 weken geleden verloor PSV thuis met 2-1 van de Franse club. Volgens de bookies is Monaco weer favoriet. Voor elke euro die je op winst voor AS Monaco zet, krijg je 2.02 keer je inleg terug als het klopt. De kansen voor PSV lijken minder groot met een odd van 3.55.

Feyenoord

In de Conference League gaat Feyenoord op bezoek bij Union Berlin. De Rotterdammers wonnen 2 weken geleden van de Duitsers. Donderdag is Union echter favoriet volgens de bookmakers: elke euro op Union Berlin kan 2.25 keer je inzet opleveren, ten opzichte van een odd van 3.10 bij inzet op Feyenoord.

AZ

In Alkmaar neemt AZ het donderdagavond op tegen CFR Cluj uit Roemenië. 2 weken geleden won AZ met 1-0 en nu is de ploeg van trainer Pascal Jansen opnieuw favoriet. Althans, volgens wedkantoor TOTO. Met een odd van 1.33 lijkt op AZ zelfs weinig te winnen. Een gokje met inzet op Cluj (9.65) kan wel eens geld opleveren.

Vitesse

Een prachtige pot in Londen, waar Vitesse op bezoek gaat bij Tottenham Hotspur. De Arnhemmers wonnen thuis nog met 1-0, maar zijn totaal geen favoriet in de uitwedstrijd. TOTO keert liefst 11.50 keer je inzet uit bij een juist gokje op Vitesse. De Spurs zijn de grote favoriet met een odd van 1.26.