Doelpuntrijk avondje in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - Cambuur tweemaal stilgelegd
i

Pro Shots

Doelpuntrijk avondje in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - Cambuur tweemaal stilgelegd

Rick Kraaijeveld • 00:28, 19-08-2023 / Laatste Update: 20:06, 08-01-2024

De Keuken Kampioen Divisie had vrijdagavond weer veel in petto. Veel doelpunten en veel kaarten. Vooral bij Telstar - SC Cambuur, waar ook tweemaal de wedstrijd stilgelegd werd wegens het gooien van bier op het veld. De wedstrijd werd uiteindelijk wel uitgespeeld.

Het was weer een drukke KKD-avond op vrijdag. Er stonden 7 wedstrijden op het programma, deze wedstrijden waren goed voor 23 doelpunten. Roda JC hield huis in Den Haag waar het comfortabel won met 3-0. Ook bij TOP Oss - Jong PSV vlogen de goals om je oren, het werd daar 4-1.

Telstar - Cambuur

Deze wedstrijd zorgde voor de meeste commotie vrijdagavond. In de 1e helft werd de wedstrijd stilgelegd nadat er bier gegooid werd na de goal van Cambuur-speler Milan Smit. Dat was niet het enige; in diezelfde helft werden er maar liefst 8 gele kaarten uitgedeeld. Onder meer voor trainers Sjors Ultee en Mike Snoei.

In de 2e helft werd de wedstrijd weer stilgelegd. Ondertussen stond het 1-2 voor Cambuur toen in de 71e minuut de 1-3 binnengeschoten werd. Bij het juichen bij de uitsupporters werd er weer bier gegooid vanuit een Telstar-vak. De wedstrijd werd wederom stilgelegd. Volgens de nieuwe regel moet er eerst geprobeerd worden de dader te pakken voordat de wedstrijd weer hervat mag worden. Blijkbaar werd de dader gevonden, want de wedstrijd werd weer hervat.

Alle uitslagen van de Keuken Kampioen Divisie

NAC Breda 2 - 1 Jong AZ

ADO Den Haag 0 - 3 Roda JC

FC Emmen 2 - 2 VVV Venlo

Helmond Sport 1 - 0 FC Den Bosch

TOP Oss 4 - 1 Jong PSV

Telstar 2 - 3 SC Cambuur

Willem II 2 - 0 FC Dordrecht