Donyell Malen in aanloop naar PSV - Borussia Dortmund: 'Ik vond Noa Lang iets te blij met de loting'
Noa Lang en Donyell Malen / Getty Images

Donyell Malen in aanloop naar PSV - Borussia Dortmund: 'Ik vond Noa Lang iets te blij met de loting'

10:07, 18-02-2024 / Laatste Update: 10:07, 18-02-2024

Donyell Malen komt komende week terug naar Eindhoven, voor het Champions League-duel tussen PSV en Borussia Dortmund. De aanvaller van de Duitse voetbalclub speelde tot de zomer van 2021 bij PSV.

Hij heeft nog goed contact met veel mensen van PSV, zegt hij tegen de NOS. "Er werken nog veel dezelfde mensen, met wie ik allemaal een band heb. Dat geldt ook voor de masseur, de teamleiders... We appen nog vaak. Het is mooi om de connectie met die mensen weer een nieuw momentje te geven."

Ook kent hij natuurlijk veel spelers van PSV, bijvoorbeeld van het Nederlands elftal. Zo ook Noa Lang, die volgens Malen wel érg blij was met de loting. PSV ontloopt ploegen als Manchester City, Real Madrid en Paris Saint-Germain. Borussia Dortmund gold als een van de 'mindere' ploegen waar PSV mogelijk tegen kon loten.

Malen wist zelf nog niet eens tegen wie Dortmund had geloot en Lang hing al aan de lijn. De aanvaller van PSV, die nu geblesseerd is, moest hard lachen tijdens het facetimen. "Ik zei al aan de telefoon tegen Noa dat ik hem iets te blij vond na de loting."