📺 | Eindelijk een eerste reactie: in dit tv-programma is Maurice Steijn begin januari te zien
i

Pro Shots

📺 | Eindelijk een eerste reactie: in dit tv-programma is Maurice Steijn begin januari te zien

Yvo van Dorst • 12:44, 22-12-2023 / Laatste Update: 13:27, 07-01-2024

Maurice Steijn werd na de nederlaag van Ajax tegen FC Utrecht ontslagen bij Ajax, maar een reactie na zijn congé gaf hij nooit. Tot waarschijnlijk binnenkort. Dan verschijnt Steijn namelijk in een tv-programma: de wintereditie van Casa di Beau. Het programma wordt op 7 januari uitgezonden op RTL4.

Het medium Televizier meldt dat Steijn 1 van de gasten is in het eenmalige winterseizoen. De oud-coach van Ajax zal vergezeld worden door 2 andere gasten: Gordon en Ruben Nicolai. Eerder gingen er geruchten dat Gerard Joling ook te gast zou zijn in de show, maar het blijken dus Steijn, Nicolai en Gordon te zijn.

Eerste reactie

Na zijn ontslag gaf Steijn nog geen enkele keer een reactie op zijn vertrek bij Ajax. De coach maakte veel dieptepunten mee in Amsterdam en dat werd hem op 22 oktober fataal. Ajax draaide toen onderin mee in de Eredivisie en de club besloot hem te ontslaan. Het grootste dieptepunt bleef Steijn bespaard, aangezien hij donderdagavond geen coach meer was tijdens de bekerafgang tegen Hercules.