Erik ten Hag heeft nog minder keus in selectie na interlandbreak: Braziliaan geblesseerd
i

Getty Images

Erik ten Hag heeft nog minder keus in selectie na interlandbreak: Braziliaan geblesseerd

Rick Kraaijeveld • 19:23, 19-10-2023 / Laatste Update: 14:24, 05-01-2024

Erik ten Hag heeft al het hele seizoen problemen met blessures en daar is deze interlandperiode weer wat bijgekomen. Casemiro is namelijk niet teruggekeerd uit Brazilië vanwege een blessure. Hij zal behandeld worden in Brazilië om snel weer op de been te zijn, laat Manchester United op de website weten.

Ten Hag kan daardoor geen gebruik maken van de defensieve middenvelder in de uitwedstrijd bij Sheffield United waardoor hij weer een basisklant moet missen door een blessure. Hij mist al onder andere Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Lisandro Martinez en Tyrell Malacia. Raphael Varane, die ook geblesseerd was, lijkt zaterdag wél weer te kunnen spelen.

Seizoenstart

Manchester United heeft geen beste seizoenstart ervaren, met maar 12 punten uit 8 wedstrijden. Onder andere alle blessures lijken hier een onderdeel van te zijn, Ten Hag mist al het hele seizoen erg veel basisspelers. De blessure van Casemiro lijkt mee te vallen en hij zal waarschijnlijk volgende week weer aansluiten in Manchester. Hij mag sowieso niet meedoen bij de Europese wedstrijd van United omdat hij in de vorige Europa League-wedsrijd een rode kaart had gepakt.