'Federico Chiesa on the move: Premier League- of Bundesliga-club lijkt volgende stap te zijn'
i

Getty Images

'Federico Chiesa on the move: Premier League- of Bundesliga-club lijkt volgende stap te zijn'

Rick Kraaijeveld • 18:54, 09-06-2023 / Laatste Update: 09:50, 12-12-2023

Volgens Gazzetta dello Sport kijkt Juventus alvast naar wat nieuwe aanwinsten, voor het geval dat Federico Chiesa weg gaat. De door zware blessures geteisterde flankenflitser lijkt namelijk toch te gaan vertrekken uit Turijn. Liverpool en Bayern zouden volgens de roze krant interesse hebben en de beste papieren om hem over te nemen.

Chiesa heeft volgens Corriere dello Sport zelfs al besloten dat hij weg wil bij Juventus. Daar staat de club ook niet onwelwillend tegenover, maar daar willen ze wel de juiste prijs voor zien. Volgens Gazzetta zou de nummer 7 van Italië een bod van 45 tot 50 miljoen willen zien voor de Italiaan, die weer op de weg terug is van zijn blessure.

Bayern en Liverpool

Bayern en Liverpool zouden allebei azen op de handtekening van de buitenspeler. Liverpool hoopt hem te kunnen verwelkomen, zoals ze dat eerder al met Alexis Mac Allister deden. Ook Bayern ziet de komst van Chiesa wel zitten om de buitenposities te versterken.

Vervanging

Juventus is alvast aan het anticiperen en zou hun ogen gericht hebben op 2 spelers: Nicolò Zaniolo van Galatasaray en Wilfried Gnonto van Leeds United. Zaniolo is zeer bekend in de Serie A, als talent bij AS Roma. Daar ging hij afgelopen winter weg omdat hij meer speeltijd wilde. Dat kreeg hij bij Galatasaray waarmee hij kampioen werd dit seizoen.