Feyenoord ziet onder anderen Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh terugkeren op training
Calvin Stengs stond even aan de kant vanwege een knieblessure. © Pro Shots

Feyenoord ziet onder anderen Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh terugkeren op training

19:24, 27-03-2024 / Laatste Update: 19:29, 27-03-2024

Feyenoord lijkt in de Eredivisie een beetje uitgespeeld; het gat met koploper PSV bedraagt tien punten en FC Twente staat er negen achter. Dus kan de focus op de bekerfinale van 21 april tegen NEC. En dan is het fijn voor trainer Arne Slot dat er weer wat sterkhouders terugkeren van een blessure. Woensdag trainden Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh weer mee.

Stengs raakte geblesseerd in de halve finale van de KNVB Beker tegen FC Groningen (2-1). Gevreesd werd voor een zware knieblessure, maar gelukkig viel de schade mee. Stengs zou na de interlands worden terugverwacht en die prognose kwam uit. Daags na de oefeninterland tussen Nederland en Duitsland stond de middenvelder voor het eerst weer op het veld.

Ook Jahanbakhsh keerde terug. De Iraniër deed in 2024 nog niet veel mee vanwege verplichtingen op de Azië Cup. In de tweede wedstrijd na zijn terugkeer, op 25 februari tegen Almere City, raakte hij geblesseerd aan zijn lies. Een maand later sloot hij weer aan bij de groep.

Feyenoord trainde zonder de internationals, die de komende dagen terugkeren naar 1908, het trainingscomplex. Wel deed Antoni Milambo mee, ook hij was er de laatste tijd niet bij. De langer afwezigen Justin Bijlow, Gernot Trauner en Gjivai Zechiël waren niet van de partij. Feyenoord hervat zondag de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.