Fulham pakt tweede 5-klapper op rij: ook West Ham United over de knie gelegd

Rick Kraaijeveld • 18:04, 10-12-2023 / Laatste Update: 09:38, 07-01-2024

Fulham heeft zondagmiddag met 5-0 gewonnen van de andere club uit Londen: West Ham United. Natuurlijk is een 5-0-overwinning bijzonder, maar wat deze nog meer bijzonder maakt is dat dit al de 2e 5-0-overwinning op rij is. Afgelopen woensdag werd er ook al met 5-0 gewonnen van Notthingham Forest. Dat is dus 5-0 en 5-0 in 5 dagen.

Bij rust stond het al 3-0 voor de thuisploeg op Craven Cottage. Raúl Jiménez, Willian en Tosin Adarabioyo waren voor rust de doelpuntenmakers tegen de club van oud-Ajacied Mohammed Kudus. In de 2e helft waren Harry Wilson en Carlos Vinicíus verantwoordelijk voor de doelpunten.

Door de overwinning kruipt Fulham dichterbij West Ham op de ranglijst. Fulham staat 10e en West Ham staat 9e, 3 punten verschil zit er nog maar tussen beide ploegen. Fulham scoorde dit seizoen 26 keer, waarvan dus 10 in de laatste 2 wedstrijden.