🎥 |'Geblesseerde' Neymar met cowboyhoed wordt niet geloofd door eigen fans

Martijn Baars • 10:40, 19-11-2021 / Laatste Update: 16:31, 07-01-2024

Neymar heeft weer eens voor wat ophef gezorgd in Brazilië. De superster die sowieso al een beetje een aparte gozer is, heeft terwijl hij geblesseerd was rare dansjes staan uitvoeren op het veld na de wedstrijd tegen Colombia (1-0).

Niet veel later kondigde Neymar aan dat hij niet zou meedoen aan de wedstrijd tegen Argentinië en de Franse sportkrant L'Équipe doet daar een schepje bovenop: Neymar moet ook de wedstrijd van PSG tegen Nantes missen en wellicht ook die tegen Manchester City in de Champions League.

In Brazilië vragen ze zich af waarom Neymar zich zo gedraagt. Bij het televisieprogramma Os Donos Da Bola maken ze Neymar met de grond gelijk. Presentator Neto denkt dat Neymar al lang had bedacht niet tegen Argentinië te willen voetballen. "In de wedstrijd tegen Colombia vloekte hij tegen de scheidsrechter, vocht hij met Juan Cuadrado, hij vocht met iedereen. Na zijn gele kaart deed hij er alles aan om een 2e te krijgen."

"Zaterdag en zondag is hij vrij, om maandag doodleuk met de mededeling te komen dat hij pijn heeft aan zijn dij. Opgelopen in de wedstrijd tegen Colombia, maar wat doet hij na die wedstrijd? Een dansje met een cowboyhoed op, in plaats van zijn dij te behandelen met ijs. Iemand met pijn danst toch niet zo?", zegt de presentator. "Moet hij Brazilië wel vertegenwoordigen?"