Handelshuis FC Utrecht: 'Sagnan en Ramselaar vertrekken, twee nieuwe spelers binnengehaald'
Modibo Sagnan © Pro Shots

Handelshuis FC Utrecht: 'Sagnan en Ramselaar vertrekken, twee nieuwe spelers binnengehaald'

16:14, 31-01-2024 / Laatste Update: 16:14, 31-01-2024

FC Utrecht raakt Modibo Sagnan kwijt aan Montpellier. De Franse verdediger vertrekt per direct naar de club uit zijn thuisland. Ook Bart Ramselaar gaat weg uit de Domstad.

Utrecht houdt een lekker zakcentje over aan de transfer van Sagnan. Hij kwam deze zomer voor 2,5 miljoen euro over naar FCU en vertrekt een halfjaar later voor 3 miljoen, wat middels bonussen nog verder kan oplopen. Dat meldt Voetbal International

Ook Ramselaar gaat naar het buitenland. Hij tekent volgens VI op korte termijn een contract bij het Singaporese Lion City Sailors. Naar verluidt houdt FC Utrecht ongeveer anderhalf miljoen euro over aan die transfer. 

Twee spelers binnengehaald

Utrecht zou Utrecht niet zijn als er niet direct twee nieuwe spelers zouden worden gehaald. Dat zijn Niklas Vesterlund en Jeppe Okkels. Vesterlund is een 24-jarige rechtsback. De Deen speelt nu nog bij het Noorse Tromsø IL.

Okkels is zelfs al gepresenteerd bij FC Utrecht. Hij was tot voor kort speler van het Zweedse Elfsborg en komt net als Vesterlund uit Denemarken. Het is niet bekend hoeveel Utrecht voor Okkels heeft betaald.