Harde knaken bij een vliegende start van Simons of een doelpuntenregen in Twente
i

Getty Images

Harde knaken bij een vliegende start van Simons of een doelpuntenregen in Twente

Rick Kraaijeveld • 16:45, 31-08-2022 / Laatste Update: 22:13, 11-12-2023

Een doordeweekse speelronde in de Eredivisie, daar houdt iedere voetballiefhebber wel van! PSV ontvangt de oud-werkgever van Joey Veerman, FC Volendam, en FC Twente mag het in de Grolsch Veste opnemen tegen Excelsior. TOTO heeft voor deze aangelegenheden leuke specials bedacht.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Odds van PSV - FC Volendam

Mocht jij denken dat PSV gehakt maakt van FC Volendam en er met 3-0 overheen klapt, dan kan je namelijk 9 keer je inzet terug krijgen. Maar wil je een wat uitdagender betje zetten? Kijk dan eens naar een player special van Xavi Simons.

De topscorer van de Eredivisie heeft het al even op zijn heupen bij PSV. Denk jij nou dat hij een vliegende start maakt en binnen 10 minuten al het bal in het netje legt? Dan krijg jij 15 keer je inzet terug. Lekker man!

Odds FC Twente - Excelsior

FC Twente heeft een wat moeilijke week achter de rug. Het verloor van Fiorentina, waardoor de Conference League-droom in duigen viel. In het weekend verloor het ook nog van FC Volendam. Tijd om te revancheren dus: in eigen huis tegen Excelsior.

Aanvoerder Ricky van Wolfswinkel had stevige woorden klaarstaan na het verlies tegen FC Volendam. Denk jij dat hij nu volle bak zal gaan en de doelpunten aaneen gaat rijgen? Als hij scoort in zowel de 1e als de 2e helft krijg jij 5 keer de centen die jij hebt ingezet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+