🎥 | Bayern München wint gemakkelijk bij Werder Bremen: hoofdrol Harry Kane met assist en goal

Rick Kraaijeveld • 00:25, 19-08-2023 / Laatste Update: 06:40, 12-12-2023

Harry Kane heeft Bayern München de overwinning bezorgd in zijn Bundesliga-debuut. Op bezoek bij Werder Bremen werd met 4-0 gewonnen, Kane gaf een assist én scoorde de bevrijdende goal in de 74e minuut. In blessuretijd scoorde Leroy Sané nog de 0-3 en Mathys Kel - die Kane verving - de 0-4.

Kane is goed van start gegaan bij Bayern, bij zijn debuut in de Bundesliga was hij gelijk beslissend. Hij gaf al na 4 minuten een assist op Sané. Werder Bremen had weinig in te brengen maar kon het lang spannend houden. Bayern kreeg een boel kansen, maar wist betrekkelijk weinig te scoren.

Kane

Toch was het een kwartier voor tijd Kane die de wedstrijd in het slot deed. Hij kreeg op 20 meter van de goal de bal ingespeeld van Alphonso Davies en schoof op randje 16 de bal vakkundig langs de doelman.