Liverpool-talent Elliott verlengt contract tot 2027! 'Er is geen betere plek om te zijn dan bij Liverpool'
i

Getty Images

Liverpool-talent Elliott verlengt contract tot 2027! 'Er is geen betere plek om te zijn dan bij Liverpool'

Rick Kraaijeveld • 16:01, 11-08-2022 / Laatste Update: 09:19, 12-12-2023

Harvey Elliott werd op 16-jarige leeftijd opgepikt bij Fulham door de rode kant van Liverpool. Hij kreeg zo nu en dan al een kans en heeft indruk gemaakt. Hij heeft namelijk een contract gekregen tot de zomer van 2027. Ook trainer Jürgen Klopp is blij: "Dit is een speciale speler, een ongelofelijk talent."

Nadat hij eerst een uitleenperiode had bij Blackburn Rovers, is hij nu wel een waarde in het 1e van Liverpool. Helaas door een blessure heeft hij nog niet veel kunnen spelen, maar hij is daar nu helemaal van hersteld. 5 maanden lang moest hij toekijken hoe andere spelers op zijn positie rondbazuinden. Tijdens zijn doorbraak kwam hij lelijk in botsing met Pascal Struijk in het duel tegen Leeds.

Op de weg terug

Elliott blikt terug op die tijd: "Het was echt een achtbaan, er is heel veel gebeurd. Maar er is geen betere plek om te zijn, dan hier bij The Reds." Hij was altijd al fan en dat doet veel met de jonge middenvelder: "Om dat shirt aan te trekken en met dit team te spelen is geweldig. De fans zijn ook fantastisch. Ik wil hier nog veel gaan bereiken, nog meer prijzen pakken."

Vertrouwen van de trainer

Klopp is ook erg blij dat Elliott er langer bij blijft. Hij heeft veel vertrouwen in hem. "Vorig jaar kreeg hij een klap met de blessure, maar hij is daardoor wel gegroeid als speler en als mens. Hij moet nu lekker doorgaan, zich ontwikkelen en verbeteren."