Inbraak in Matteo Guendouzi's huis: Rolex van 200k gestolen, vriendin jaagt dieven weg
i

Getty Images

Inbraak in Matteo Guendouzi's huis: Rolex van 200k gestolen, vriendin jaagt dieven weg

Rick Kraaijeveld • 18:04, 04-08-2023 / Laatste Update: 08:20, 12-12-2023

Er is volgens de Franse krant La Provence donderdagavond bij het huis van Marseille-speler Matteo Guendouzi ingebroken, zijn vrouw was gewoon thuis. De dieven zouden via een slaapkamerraam naar binnen gekomen zijn, terwijl Matteo zelf een wedstrijd aan het spelen was. Er is alleen een Rolex gestolen van ongeveer een waarde van 200k.

Flink schrikken voor huize Guendouzi; terwijl mevrouw Guendouzi gewoon thuis was werd er ingebroken. Op dat moment was Guendouzi aan het spelen tegen Bayer Leverkusen. Zijn vrouw belde direct de politie en kon zelf ook genoeg doen om de dieven af te schrikken. Het enige wat meegenomen zou zijn is een Rolex, verder zou er geen fysieke confrontatie geweest zijn.

Overvallen

Dit is niet de 1e overval in de buurt. Guendouzi woont in een resort in Cassis, waar meerdere spelers van Marseille wonen. Sead Koalsinac, die net verkast is naar Atalanta, woonde ook daar en bij hem werd er ook ingebroken. Het is sowieso een behoorlijk probleem in Frankrijk; Gianluigi Donnarumma had er in juli ook al last van.

Volgens Sirasco, een intelligentiebureau wat betreft criminaliteit meldde dat er sinds 2021 al 22 verschillende voetballers zijn overvallen/bestolen in Frankrijk. Zorgwekkende cijfers.