Jadon Sancho 💔 Erik ten Hag: Sancho verbannen van eerste teamfaciliteiten
i

Getty Images

Jadon Sancho 💔 Erik ten Hag: Sancho verbannen van eerste teamfaciliteiten

Rick Kraaijeveld • 19:50, 26-09-2023 / Laatste Update: 20:03, 11-12-2023

Erik ten Hag had een dag na de zege op Burnley de spelers, vrouwen en staf uitgenodigd voor een gezonde barbecue. Daar zal er 1 niet uitgenodigd zijn: Jadon Sancho. De 2 liggen al tijden met elkaar in de clinch en het lijkt er voorlopig niet beter op te worden. Hij mag zelfs niet meer in de kantine van het 1e komen.

Het begon allemaal begin september toen Ten Hag op de persconferentie uitlegde waarom Sancho niet bij de selectie zat tegen Arsenal: "Hij trainde niet goed genoeg", was het simpele antwoord. Hier werd Sancho erg boos om en zei op sociale media: "Geloof niet alles wat je leest. Ik laat geen leugens over mij vertellen." Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Ten Hag en hij verbande de speler.

Ruzie

Sindsdien hebben ze mot. De trainer wil excuses horen, maar Sancho gaat dat niet doen. Volgens de Daily Mail is het zelfs zo erg dat hij daardoor van alle faciliteiten van het 1e van Manchester United verbannen is, ook de kantine dus, en alles samen moet doen met de beloftes. Ook zou Sancho geregeld te laat komen, wat onderdeel uitmaakt van het probleem.