🎥 | Johan Bakayoko ondanks doelpunt niet tevreden over wedstrijd: 'Het ging niet zoals we gewend zijn'

Rick Kraaijeveld • 01:48, 25-10-2023 / Laatste Update: 23:16, 04-01-2024

Johan Bakayoko was matchwinner aan de zijde van PSV met een belangrijk doelpunt waardoor PSV uiteindelijk een puntje mee naar huis nam. Het was zijn 1e doelpunt in de Champions League, maar erg blij was hij niet na afloop. "Het was een zeer lastige wedstrijd, zij brengen veel intensiteit", zei hij na afloop voor de microfoon van RTL 7.

Bakayoko had een zware avond met veel fysieke duels en vooral: weinig ballen. Dat vond hij zelf ook. "Die wedstrijden zitten er nou eenmaal tussen. Ik kreeg weinig ballen", zei hij. "Ze stopten heel vaak het spel met kleine overtredingen, het ging allemaal niet zo vloeiend als dat we gewend zijn", vertelde de jonge Belg.

Hoofd omhoog

Maar over de toekomst blijft hij positief: "We hebben alles nog in eigen handen", zei hij. Dat vond ook ploeggenoot Joey Veerman, die ook geen makkelijke avond beleefde. "Het was een soort zwembad in de 2e helft. Wij probeerden wat op te zetten, kwamen zij weer met de counter", blikte hij terug. "Je weet dat deze wedstrijden lastig zijn, maar we zitten er nog volop in."

Kopduels met Luuk

Hij keek met bewondering terug naar de verdediging van Lens. "Ze hadden echt een beer achterin staan. Als je kopduels van Luuk wint, dan kan je wel lekker koppen. Die rechtsback was ook op de brommer", analyseerde hij de tegenstander. "Zij zitten er kort op. Als wij meer in beweging waren geweest, dan hadden we meer kunnen doen."