Johan Bakayoko laat jonge PSV-fan huilen van geluk met mooi gebaar
i

VTBL op X

Johan Bakayoko laat jonge PSV-fan huilen van geluk met mooi gebaar

Martijn Baars • 13:42, 13-12-2023 / Laatste Update: 19:57, 04-01-2024

Johan Bakayoko kan niet meer stuk bij PSV-fans. Dinsdagavond maakte hij een jonge fan immens blij door hem zijn shirtje te geven.

Het was sowieso een avond om niet snel te vergeten. PSV speelde tegen Arsenal om 18:45 uur. Het tijdstip maakte dat kinderen makkelijker naar hun favoriete club konden kijken, zowel in het stadion als thuis. Om de avond nóg onvergetelijker te maken, gunde de Belgische aanvaller van PSV zijn wedstrijdshirt aan een jonge PSV-fan, die huilde van geluk.

Van lachen naar huilen

Eerst lacht het jochie nog, maar hij moet steeds harder vechten tegen zijn tranen. Wat zo'n shirtje al met iemand kan doen. Check het moment hieronder.

Goals

Overigens eindigde het Champions League-duel PSV-Arsenal in een 1-1 gelijkspel. Yorbe Vertessen maakte in de tweede helft de gelijkmaker, nadat Eddie Nketiah de Engelsen nog op voorsprong had gezet in Eindhoven. De wedstrijd ging voor beide ploegen nergens meer over, omdat zowel Arsenal als PSV al zeker was van de knock-outfase van de Champions League.

Reserves

Vandaar dat er ook een aantal reserves een basisplek kregen van trainer Peter Bosz. Zo mochten Armando Obispo, Mauro Junior, Malik Tillman, Ismael Saibari, Ricardo Pepi en Vertessen het vanaf het begin laten zien. Bakayoko was een van de weinige vaste waarden die ook mocht starten. Hij maakte indruk met goede dribbels en een aantal gevaarlijke schoten.