Karlsruher laat HSV week na zinderende opening alweer jammeren: 2-2 in 95e minuut

Martijn Baars • 17:30, 06-08-2023 / Laatste Update: 05:02, 12-12-2023

HSV heeft diep in blessuretijd een zeker lijkende zege weggegooid bij Karlsruher. Met een overwinning was HSV weer koploper geweest in de 2. Bundesliga, maar door de 2-2 in de 5e minuut van de blessuretijd moet HSV al meteen in de achtervolging in de jacht op de titel en/of promotie.

Net als vorige week in de zinderende opening van het 2. Bundesliga-seizoen waren Robert Glatzel en Laszlo Benes de goudhaantjes bij HSV. Zij draaiden de wedstrijd om in het voordeel van HSV. Dankzij hun goals ging HSV van 1-0 achter (doelpunt Fabian Schleusener) naar 2-1 voor.

Diep in blessuretijd

Die voorsprong leek HSV niet meer weg te geven, tot het op z'n Duits alsnog misging. Invaller Budu Zivzivadze maakte vlak voor het laatste fluitsignaal de 2-2 voor Karlsruher. HSV staat na 2 potjes op 4 punten en is daarmee de nummer 3. Alleen Hansa Rostock en Holstein Kiel wonnen allebei hun eerste potjes.