🎥 | Knotsgek einde van knotsgekke wedstrijd: Braga maakt comeback in 94e minuut compleet

Martijn Baars • 23:18, 03-10-2023 / Laatste Update: 19:45, 04-01-2024

Een knotsgekke wedstrijd in de Champions League tussen Union Berlin en Braga is ook knotsgek geëindigd. De Duitsers kwamen dankzij Sheraldo Beckers al in de 1e helft op een 2-0 voorsprong, maar verloren in de allerlaatste seconde van de wedstrijd alsnog met 3-2 van de Portugese club.

Bruma, PSV-flop, was mede-verantwoordelijk voor de waanzinnige comeback van Braga. Met een waanzinnige goal zette de Portugees Braga halverwege de tweede helft al op 2-2. Sikou Niakate tikte nog voor rust van dichtbij binnen na een hard schot van Ricardo Horta: 2-1.

Goal diep in blessuretijd

Het leek in 2-2 te eindigen, maar toen schoot de net ingevallen Andre Castro de bal in de 4e minuut van de blessuretijd nog langs Frederik Ronnow en ging Braga er met de zege vandoor. Zo eindigde een mooie avond voor Becker toch nog in een teleurstelling.

Real Madrid en Napoli

Door de nederlaag bezet Union Berlin de laatste plaats in Groep C. Braga, Napoli en Real Madrid staan allemaal op 3 punten. Napoli en Real Madrid spelen om 21.00 tegen elkaar.