TV-gids: op deze 2 zenders kijk je live naar Ajax-Benfica in de Champions League
i

Pro Shots

TV-gids: op deze 2 zenders kijk je live naar Ajax-Benfica in de Champions League

Martijn Baars • 11:19, 15-03-2022 / Laatste Update: 17:31, 08-01-2024

Je kunt vanavond weer kiezen uit 2 zenders om Ajax-Benfica live te kunnen kijken. Natuurlijk is de return in de achtste finale van de Champions League op een gewone tv-zender te zien, maar je kunt ook nog altijd kiezen voor Sierd de Vos als commentator als je een abonnement hebt bij Ziggo Sport.

De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om 21.00 uur. RTL 7 is voor alle Nederlanders gratis te ontvangen en zendt Ajax-Benfica live uit. De uitzending begint daar al om 19.55 uur met een uitgebreide voorbeschouwing. Als je (nog) een abonnement hebt lopen bij Ziggo Sport, dan kun je zelfs al eerder genieten van de voorbeschouwing, want die begint op Ziggo Sport Voetbal al om 19.50 uur.

Commentatoren

Bij RTL 7 is Vincent Schildkamp de commentator bij Ajax-Benfica. Bij Ziggo Sport weet je het in ieder geval al wel zeker: daar kun je luisteren naar Sierd de Vos!

Lees ook: dit zijn de vermoedelijke opstellingen van Ajax en Benfica

Ajax-Benfica livestream

Ben je niet in de buurt van je tv, maar wil je toch via een livestream kijken naar de wedstrijd in de Champions League? Dan kun je bijvoorbeeld via je televisie-app (Ziggo, KPN, etc.) naar RTL 7 kijken. Of je kunt op de livestream bij NLZiet.nl terecht. Hiervoor moet je wel een (1 maand gratis) account aanmaken.