Loting 3e voorronde Champions League: PSV kan na Galatasaray tegen deze grootmachten spelen
i

Pro Shots

Loting 3e voorronde Champions League: PSV kan na Galatasaray tegen deze grootmachten spelen

Martijn Baars • 13:40, 19-07-2021 / Laatste Update: 02:13, 06-01-2024

Niet alleen Feyenoord en Vitesse kennen maandagmiddag hun volgende tegenstander in de Europese voorrondes, ook PSV zit in de loting van de Champions League. Woensdag komt eerst Galatasaray op bezoek in Eindhoven, een week later is de return in Istanbul. Maar de tegenstander voor een ronde later wordt maandagmiddag al geloot.

Vanaf 12.00 uur loot de UEFA namelijk ook maar vast de 3e voorronde van de Champions League. Die wedstrijden worden gespeeld op 3/4 en 10 augustus. PSV kan de volgende tegenstanders loten: Shakhtar Donetsk (Oekraïne), Benfica (Portugal), AS Monaco (Frankrijk) of de winnaar van Celtic (Schotland) - FC Midtjylland (Denemarken).

Europa League

Mocht PSV verliezen van Galatasaray in de 2e voorronde van de CL, dan zakt de club af naar de 3e voorronde van de Europa League. Ook daar wordt vanmiddag al voor geloot. Dan kan PSV tegen déze tegenstanders loten: Jablonec (Tsjechië), Anorthosis Famagusta (Cyprus) en St. Johnstone (Schotland).

Feyenoord en Vitesse

De loting is live te volgen via de website van de UEFA en begint dus om 12.00 uur. Later op de middag zijn Feyenoord en Vitesse aan de beurt.