Martínez kan een gesprek met Aston-Villa trainer Emery verwachten bij terugkomst bij de club
i

Getty Images

Martínez kan een gesprek met Aston-Villa trainer Emery verwachten bij terugkomst bij de club

Rick Kraaijeveld • 12:56, 24-12-2022 / Laatste Update: 08:08, 12-12-2023

Unai Emery gaat een woordje spreken met Emiliano Martínez als hij terugkomt van een vakantie, nadat hij de wereldtitel veroverde met Argentinië. Eén van de onderwerpen zal de manier zijn waarop deze wereldtitel gevierd werd. Martínez kwam daarin als hoofdrolspeler aardig in opspraak.

In de persconferentie vooruitblikkend op het duel tussen Aston Villa en Liverpool werd er gevraagd aan Emery wat hij vond van het gedrag van Martínez tijdens de vieringen van Argentinië. "Als je zoveel emoties hebt, is het moeilijk om die onder controle te houden op zo'n moment", zei de trainer. Hij gaf aan volgende week met zijn goalie om de tafel te gaan zitten. "Dat doen we als hij weer bij ons is en onder onze verantwoordelijkheid valt."

Villa

"Hij heeft het WK gewonnen met zijn land en dat is geweldig. Fans van onze club mogen trots op hem zijn", voegde hij er nog aan toe. Aston Villa staat een lastige kluif te wachten bij de herstart van de Premier League. Op Boxing Day neemt de ploeg het op tegen Liverpool, dat voor de winterstop net in bloedvorm kwam. Villa staat op een respectabele 12e plek met 18 punten uit 15 wedstrijden.