Memphis weer opgenomen in wedstrijdselectie van FC Barcelona
i

Getty Images

Memphis weer opgenomen in wedstrijdselectie van FC Barcelona

Rick Kraaijeveld • 14:35, 30-12-2022 / Laatste Update: 14:37, 07-01-2024

Memphis Depay kan weer hopen op minuten bij FC Barcelona. Wegens de hamstringblessure die hij tijdens de Nations League opliep stond hij 3 maanden langs de kant. Zijn eerste minuten maakte hij weer bij Oranje op het WK. Bij Barcelona kan hij zaterdagmiddag wellicht weer spelen, hij zit bij de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Espanyol.

Depay raakte geblesseerd bij het Nations Leagueduel tegen Polen waardoor zijn laatste wedstrijd voor Barcelona alweer 3 maanden geleden is. 17 september stond hij voor het laatst op het veld voor Barcelona, toen tegen Elche. Ondertussen is hij alweer aan het spelen, bij Oranje voor het eerst. Hij scoorde op het WK in de wedstrijd tegen de Verenigde Staten waar hij in de groepsfase een aantal invalbeurten had.

Contract

Depay kan dus tegen Espanyol weer minuten gaan maken, maar of hij nog vaak gaat spelen voor Barcelona valt nog maar te bezien. Zijn contract loopt af in Spanje en dus mag hij in januari met andere clubs om de tafel voor een eventuele transfer. Het is alom bekend dat Barcelona het prima zou vinden als hij naar een andere werkgever toe gaat.