Messi-Suárez reünie? Inter Miami houdt interesse in bijna transfervrije Luis Suárez
i

Getty Images

Messi-Suárez reünie? Inter Miami houdt interesse in bijna transfervrije Luis Suárez

Rick Kraaijeveld • 20:11, 19-10-2023 / Laatste Update: 21:10, 04-01-2024

De coach van Inter Miami, Gerardo Martino, ook wel Tata genoemd, gaf in de persconferentie voor de laatste wedstrijd van het MLS-seizoen aan dat de komst van Luis Suárez volgend seizoen nog steeds een optie is die Inter Miami wil onderzoeken. "We maken een plan mét- en zonder Suárez.

Het is al maandenlang een ding in voetballand: een mogelijke reünie van Lionel Messi en Suárez bij Inter Miami. De Argentijn speelt daar ondertussen alweer een half jaar en heeft het daar geweldig naar zijn zin bij de club van David Beckham. Eerder werd er al geprobeerd zijn goede vriend ook naar Miami te halen, maar hij voetbalde in Brazilië bij Grêmio.

Contract niet uitdienen

Het contract van Suárez wordt bij Grêmio niet afgemaakt. Hij zou daar voor 2 seizoenen blijven maar nu het eerste seizoen eindigt heeft de trainer van Grêmio begin oktober al bekend gemaakt dat de Uruguayaan niet bij de club zal blijven.

De intensiteit van de Braziliaanse competitie zou de reden zijn, Suárez heeft erg veel last van zijn fysieke gesteldheid. Aan Beckham, Messi en zijn andere oud-Barça vriendjes de taak om Suárez te overtuigen wél in Miami te komen voetballen.