Nieuw op Sportnieuws.nl: voorspel Feyenoord-PSV, AZ-Ajax en 2 andere Eredivisie-potjes en maak kans op €5000!
i

ANP

Nieuw op Sportnieuws.nl: voorspel Feyenoord-PSV, AZ-Ajax en 2 andere Eredivisie-potjes en maak kans op €5000!

Martijn Baars • 15:25, 06-05-2022 / Laatste Update: 10:42, 12-12-2023

Met Score4 net nieuw op Sportnieuws.nl, kun je vanaf nu Eredivisie-wedstrijden voorspellen op deze site. Lekker toch? Elke week selecteren we 4 duels. Voorspel jij van alle 4 de wedstrijden de uitslag goed, dan deel jij mee in de prijzenpot van maar liefst 5000 euro. Meedoen is helemaal gratis en zonder risico! We beginnen deze week met speelronde 32, waarin 2 absolute topwedstrijden op het programma staan!

Iedereen is natuurlijk benieuwd hoe het Feyenoord vergaat in de topper tegen PSV. De Rotterdammers bereikten donderdagavond de finale van de Conference League door in Marseille overeind te blijven. Hebben ze veel met krachten moeten smijten? Willen ze Ajax dwarszitten in de titelstrijd met PSV? En hoe belangrijk is de Eredivisie nog voor Feyenoord in de resterende 3 duels nu plek 3 eigenlijk al zo goed als veilig is? We zien het zondagmiddag 8 mei vanaf 16.45 uur!

AZ-Ajax

Om 14.30 uur is het eerst AZ-Ajax, nóg zo'n topduel op Moederdag. Ajax kan in theorie al kampioen worden als het zelf wint in Alkmaar en PSV niet wint in De Kuip. Het is voor de Amsterdammers ploeteren naar de eindstreep, want de laatste weken is het niet al te best wat de spelers van de vertrekkende trainer Erik ten Hag laten zien. AZ kan nog 4e worden en daarmee de play-offs ontlopen, dus die zullen nog vol gaan strijden. Daarnaast is het thuisduel tegen de Noord-Hollandse rivaal er altijd eentje met extra lading.

Hoe voorspel je de wedstrijden?

Eigenlijk is meespelen supersimpel én gratis! Ga naar deze website, maak een account aan en voorspellen maar! Vul bij de 4 duels de uitslagen in die jij denkt dat gaan vallen. Heb je ze alle 4 goed voorspeld? Dan krijg je (een deel van) de prijzenpot van liefst 5000 euro! Je kunt zelfs nog een extra prijs van 5 euro krijgen als je denkt dat 1 wedstrijd in 2-2 eindigt.

Welke wedstrijden moet je goed voorspellen?

We hebben deze week gekozen voor Feyenoord-PSV, AZ-Ajax, NEC-Go Ahead Eagles en Vitesse-Heerenveen. Deze speelronde verkeerd voorspeld? Niet getreurd! De volgende speelronde begint iedereen weer gewoon op nul en is de prijzenpot weer 5000 euro!