Hercules SC Cambuur KNVB Beker Sportpark Zoudenbalch
Het afgelaste veld van Hercules op Sportpark Zoudenbalch donderdagavond. ©ANP

Het afgelaste veld van Hercules op Sportpark Zoudenbalch donderdagavond.

Nieuwe datum gevonden voor inhaalduel Hercules - SC Cambuur in TOTO KNVB Beker

16:31, 19-01-2024

De KNVB heeft een nieuwe datum gevonden voor de bekerwedstrijd tussen amateurclub Hercules en Keuken Kampioendivisionist SC Cambuur. De wedstrijd zou eigenlijk donderdagavond plaatsvinden, maar werd door het slechte veld afgelast. De nieuwe datum is donderdag 25 januari op hetzelfde sportpark Zoudenbalch.

De wedstrijd tussen Cambuur en Hercules werd donderdagavond anderhalf uur voor de aftrap alsnog afgelast. In de middag leek er nog niks aan de hand, maar in de avond was het veld toch te slecht. Er moest dus een nieuwe datum gevonden worden. Er werd overlegd om in het stadion van FC Utrecht te spelen, maar dat ging uiteindelijk niet door. Vanwege slecht weer op dinsdag kon er niet verzekerd worden dat de wedstrijd dan wél door ging. Er wordt dus weer op sportpark Zoudenbalch gespeeld, aanvang om 20.00 uur.

Keuken Kampioen Divisie

De verplaatsing van de achtste finale in de KNVB Beker betekent ook een verschuiving in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd tussen Cambuur en TOP Oss zou vrijdag 26 januari gespeeld worden, maar dat kan natuurlijk niet een dag na de bekerwedstrijd. Deze wedstrijd wordt nu ingehaald op maandag 29 januari om 20.00 uur.